marți, 28 iunie 2011

Clatite chinezesti cu pui si legume

Ingrediente :
(aluat)
60g faina,
2 oua,
1/2 ingurita cu sare,
40g unt
 (umplutura)
400g piept de pui
80g morcovi ,
80g pere,
50g muguri de soia,
20g ghimbir proaspat,
40g alune americane,
2 ingurite sos de soia,1 legatura de ceapa verde
sare ,piper( dupa gust)


Preparare:

         Faina se amesteca cu 125 ml apa,oua, sare si 1/2 din unt si se vor prajii cu cealata 1/2 din unt.
    Carnea se taie felii subtiri ,morcovul se taie felii subtiri, para se taie felii subtiri,se curata mugurii de soia,ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.
      Intr-o tigaie se topeste pielita de pe piept si in ea se trage carnea,se condimenteaza  se adauga morcovul ,para,sosul de soia,se lasa sa scada dupa care se pun alunele prajite fara grasime, mugurii de soia, se toarna pe fiecare clatita si pliaza dublu se taie ceapa verde marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu