Ingrediente:
250g piept de pui
500g telina
250g mere
2 oua
200ml ulei
o lingurita mustar
sare, piper(dupa gust)
sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Spalati si curatati telina si merele, taiati-le marunt si puneti-le in apa rece, amestecata cu sucul de la o lamaie, pentru a nu se innegri.
Din doua galbenusuri, o lingurita mustar si ulei faceti o maioneza mai consistenta. Intre timp, fierbeti pieptul de pui in apa cu un praf de sare, aproximativ 17 minute, si apoi taiati-l marunt. Stoarceti telina si merele si amestecati-le cu maioneza si pieptul de pui.
Din doua galbenusuri, o lingurita mustar si ulei faceti o maioneza mai consistenta. Intre timp, fierbeti pieptul de pui in apa cu un praf de sare, aproximativ 17 minute, si apoi taiati-l marunt. Stoarceti telina si merele si amestecati-le cu maioneza si pieptul de pui.
Potriviti de sare si piper si serviti cu salata verde si felii de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu