Ingrediente:
4 vinete,
2 morcovi,
1 telina,
1 ceapa
2 ardei grasi,
500 ml. suc de rosii,
5 catei de usturoi,
175 g ciuperci,
200 g masline fara samburi,
1 foaie dafin,
ulei,
sare(dupa gust)
piper (dupa gust)
Mod de preparare:
-se taie vinetele felii pe lung, se condimenteaza, se introduc la cuptor 5 minte intr-o tava unsa cu ulei.
-legumele se inabuse in putina apa cu ulei 7-9 minte si se condimenteaza.
-feliile de vinete se umplu cu compozitia, apoi se ruleaza, se adauga pasta de tomate, se introduc la cuptor timp de 11 minute.
4 vinete,
2 morcovi,
1 telina,
1 ceapa
2 ardei grasi,
500 ml. suc de rosii,
5 catei de usturoi,
175 g ciuperci,
200 g masline fara samburi,
1 foaie dafin,
ulei,
sare(dupa gust)
piper (dupa gust)
Mod de preparare:
-se taie vinetele felii pe lung, se condimenteaza, se introduc la cuptor 5 minte intr-o tava unsa cu ulei.
-legumele se inabuse in putina apa cu ulei 7-9 minte si se condimenteaza.
-feliile de vinete se umplu cu compozitia, apoi se ruleaza, se adauga pasta de tomate, se introduc la cuptor timp de 11 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu