Ingrediente:
4 bucati piept de pui dezosat, fara piele
1 lingura de margarina sau unt
3 catei de usturoi pisati
2 cani de apa
3/4 cana orez nefiert
2 cutii de rosii in bulion
300 gr brocoli congelat
1 lamaie
morcov
conopida
Mod de preparare:
Topiti margarina sau untul intr-o tigaie mare, adaugati puiul, tineti la foc mediu spre mare 5-7 minute pana se aureste.
Apoi adaugati usturoiul, apa, orezul, bulionil si sucul de la jumatate de lamiae si mai tineti pe foc 20 minute cu capacul pus.
Apoi adaugati brocoli, morcovul, conopida si mai tineti pe foc 5 minute sau pana cand mai scade sosul.
Taiati cealalta jumatate de lamaie in felii subtiri si garnisiti.
4 bucati piept de pui dezosat, fara piele
1 lingura de margarina sau unt
3 catei de usturoi pisati
2 cani de apa
3/4 cana orez nefiert
2 cutii de rosii in bulion
300 gr brocoli congelat
1 lamaie
morcov
conopida
Mod de preparare:
Topiti margarina sau untul intr-o tigaie mare, adaugati puiul, tineti la foc mediu spre mare 5-7 minute pana se aureste.
Apoi adaugati usturoiul, apa, orezul, bulionil si sucul de la jumatate de lamiae si mai tineti pe foc 20 minute cu capacul pus.
Apoi adaugati brocoli, morcovul, conopida si mai tineti pe foc 5 minute sau pana cand mai scade sosul.
Taiati cealalta jumatate de lamaie in felii subtiri si garnisiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu