Ingrediente:
200 g piept de pui fiert
100 g ceapa
50 g ulei
100 g castraveti murati
100 g smantana
200 g ciuperci calite
100 g marar tocat
100 g ceapa
50 g ulei
100 g castraveti murati
100 g smantana
200 g ciuperci calite
100 g marar tocat
Mod de preparare:
Ceapa se taie in inele si se caleste;
Castravetele se taie in cubulete mici;
Pieptul de pui si ciupercile se taie in fasii, se amesteca cu ceapa, castravetele si mararul, smantana;
Salata se orneaza cu felii fine de castraveti si verdeata.
Castravetele se taie in cubulete mici;
Pieptul de pui si ciupercile se taie in fasii, se amesteca cu ceapa, castravetele si mararul, smantana;
Salata se orneaza cu felii fine de castraveti si verdeata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu