Ingrediente:
- 600 gr spanac
- 60 gr unt
- 600 gr spanac
- 60 gr unt
-2 ceape
-un ou
-o lingura faina
-un pahar lapte
-2-3 buc. oase
-2 l apa
-sare
-un ou
-o lingura faina
-un pahar lapte
-2-3 buc. oase
-2 l apa
-sare
Preparare:
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa intr-o oala cu apa. Dupa ce au fiert 1.30-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cand zeama clocoteste, se adauga faina bine amestecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare.Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min., se strecoara si se trece spanacul prin sita.Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus, se adauga untul si patrunjelul tocat fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu