marți, 22 iunie 2010

Supa french union

      Ingrediente: 

-3 linguri unt topit
-1 ceapa rosie taiata solzisori
-3 cepe taiate solzisori 

-1 catel de usturoi taiat fin
-3 linguri faina
-3/4 cana vin alb
-6 cani de supa de pui sau apa
-patrunjel, foi de dafin, cozi de ceapa verde
-1 lingura cherry 


      Preparare:  

      Se topeste untul intr-o cratita la foc mediu. Se adauga ceapa si se fierbe timp de 20 min, amestecand continuu, pana se rumeneste. Urmeaza usturoiul si faina, amestecand continuu timp de 2 min.Se adauga vinul si se amesteca pana dispar toate cocoloasele de faina. Se da un clocot, se toarna supa, se presara cu verdeata, sare si piper.Se lasa sa fiarba timp de 30 min, dupa care se scoate verdeata si se adauga cherry. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu